Yleisiä tietoja varauksesta

Varausten teko ja maksutavat

Varauksen voi tehdä esimerkiksi sähköpostitse () tai puhelimitse (040 548 4824). Kun varaus on tehty, lähetämme tiedot tilisiirtona tapahtuvaa maksua varten asiakkaan toivomuksen mukaan joko postitse tai sähköpostitse. Pankki- tai luottokortit eivät käy maksuvälineenä.

Saapumis- ja lähtöajat

Saapumisaika on klo 15.00 ja lähtöaika klo 12.00. Edellä mainituista poikkeavista saapumis- ja lähtöajoista voidaan sopia etukäteen.

Avaimet

Ellei toisin sovita, avainten nouto- ja palautuspaikka on päärakennus tilallamme Salviassa. Ajo-ohje löytyy Sijainti-sivulta.

Mitä vuokraan sisältyy?

Vuokra sisältää asuntojen käytön niissä olevine tarvikkeineen (astiastot, patjat, tyynyt, peitteet...), sähkön ja lämmön sekä (sauna- ja) takkapuiden käytön. Järven rannalla olevien asuntojen yhteydestä löytyvät myös soutuveneet, jotka on tarkoitettu asiakkaiden käytettäväksi ilman erillistä korvausta. Liinavaatteet eivät sisälly vuokraan.

Siivoaminen

Vuokra-ajan päättyessä asiakas siivoaa loma-asunnon. Vaihtoehtoisesti loppusiivouksen voi tilata erillistä korvausta vastaan. Jos loppusiivous on jätetty tekemättä ja tilaamatta, asiakkaalta veloitetaan siivouksesta aiheutuneet kustannukset.

 

Salvia.fi – vuokrattavat loma-asunnot ja kokoontumistilat Päijänteen rannalla, tilalla on pari sataa hedelmäpuuta
ja käsin puista kerätyistä omenoista tehdään kolmen litran hanapakkaukseen pakattua omenatäysmehua
Aino ja Immo Mönkölä, Salvia, Rantakyläntie 225, 19910 Tammijärvi, Luhanka, Keski-Suomi