Yleisiä tietoja varauksesta

Varausten teko ja maksutavat

Varauksen voi tehdä esimerkiksi sähköpostitse () tai puhelimitse (040 548 4824). Kun varaus on tehty, lähetämme tiedot tilisiirtona tapahtuvaa maksua varten asiakkaan toivomuksen mukaan joko postitse tai sähköpostitse. Pankki- tai luottokortit eivät käy maksuvälineenä.

Saapumis- ja lähtöajat

Saapumisaika on klo 15.00 ja lähtöaika klo 12.00. Edellä mainituista poikkeavista saapumis- ja lähtöajoista voidaan sopia etukäteen.

Avaimet

Ellei toisin sovita, avainten nouto- ja palautuspaikka on päärakennus tilallamme Salviassa. Ajo-ohje löytyy Sijainti-sivulta.

Mitä vuokraan sisältyy?

Vuokra sisältää asuntojen käytön niissä olevine tarvikkeineen (astiastot, patjat, tyynyt, peitteet...), sähkön ja lämmön sekä (sauna- ja) takkapuiden käytön. Järven rannalla olevien asuntojen yhteydestä löytyvät myös soutuveneet, jotka on tarkoitettu asiakkaiden käytettäväksi ilman erillistä korvausta. Liinavaatteet eivät sisälly vuokraan.

Siivoaminen

Vuokra-ajan päättyessä asiakas siivoaa loma-asunnon. Vaihtoehtoisesti loppusiivouksen voi tilata erillistä korvausta vastaan. Jos loppusiivous on jätetty tekemättä ja tilaamatta, asiakkaalta veloitetaan siivouksesta aiheutuneet kustannukset.

 

Salvia.fi – vuokrattavat lomamökit, juhlatilat ja kokouspaikka Päijänteen rannalla, lisäaineeton omenamehu
Aino ja Immo Mönkölä, Marja- ja matkailutila Salvia, Rantakyläntie 225, 19910 Tammijärvi, Luhanka, Keski-Suomi