Huoneistot

Lomahuoneistot sijaitsevat samassa rakennuksessa Tallin vintin kokoontumistilan kanssa. Katso myös majoituskohteiden vertailutaulukko.

Marja- ja matkailutila Salvian loma-asunnot Päijänteen rannalla Marja- ja matkailutila Salvian huoneistorakennus

Punainen tupa

Punainen tupa on juhlatilarakennuksessa sijaitseva, ympäri vuoden käytössä oleva, lomahuoneisto, jonka kokonaispinta-ala on 79 m2 (sis. kuistia n. 16 m2). Loma-asunnossa on tupakeittiö, makuuhuone, wc ja suihku sekä sauna , jossa heti valmis -sähkökiuas. Vuodepaikkoja on 2 + 2 (makuuhuoneessa kaksi erillistä 120 cm leveää sänkyä ja lisävuodepaikkoina oleskelutilassa kaksi vuodesohvaa). Varustukseen kuuluvat kaakeloitu varaava takka-leivinuuni, tv, sähköhella, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi + pakastinosa, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto, tyynyt ja peitteet , siivousvälineet, kylmä ja lämmin vesi (kunnallisesta vesijohtoverkosta), sähkövalaistus ja -lämmitys, pyykinpesukone, soutuvene, ulkopistorasia autolle ja Sinisen tuvan kanssa yhteiskäytössä oleva grillikatos. Rannassa on hiekoitettu savipohja.

Näkymä Punaisen tuvan kuistilta Päijänteelle Punainen tupa - vuokrattava loma-asunto
Punaisen tuvan keittiö Punaisen tuvan makuuhuone

Punaisen tuvan pohjapiirros
Lisää kuvia Punaisesta tuvasta

 

Sininen tupa

Varattu toistaiseksi

Sininen tupa on juhlatilarakennuksessa sijaitseva talviasuttava lomahuoneisto, jonka kokonaispinta-ala on 97 m2 (sis. kuistia n. 24 m2). Huoneistossa on keittiö, olohuone, makuuhuone, wc ja suihku sekä sauna , jossa heti valmis -sähkökiuas. Vuodepaikkoja on 2+2. Varustukseen kuuluvat kaakeloitu varaava takka-leivinuuni, tv, sähköhella, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto, tyynyt ja peitteet , siivousvälineet, kylmä ja lämmin vesi (kunnallisesta vesijohtoverkosta), sähkövalaistus ja -lämmitys, pyykinpesukone, soutuvene, ulkopistorasia autolle ja Punaisen tuvan kanssa yhteiskäytössä oleva grillikatos. Rannassa on hiekoitettu savipohja.

Näkymä Sinisen tuvan kuistilta Päijänteelle Kokoustila - Sininen tupa
Salvian vuokrattavat loma-asunnot - Sininen tupa Salvian vuokrattavat loma-asunnot - Sininen tupa

Sinisen tuvan pohjapiirros
Lisää kuvia Sinisestä tuvasta

 

 
Salvia.fi – vuokrattavat lomamökit, juhlatilat ja kokouspaikka Päijänteen rannalla, lisäaineeton omenamehu
Aino ja Immo Mönkölä, Marja- ja matkailutila Salvia, Rantakyläntie 225, 19910 Tammijärvi, Luhanka, Keski-Suomi