Huoneistot

Lomahuoneistot sijaitsevat samassa rakennuksessa Tallin vintin juhlatilan kanssa. Katso myös majoituskohteiden vertailutaulukko.

Salvian loma-asunnot Päijänteen rannalla Salvian huoneistorakennus

Punainen tupa

Punainen tupa on juhlatilarakennuksessa sijaitseva, ympäri vuoden käytössä oleva, lomahuoneisto, jonka kokonaispinta-ala on 79 m2 (sis. kuistia n. 16 m2). Loma-asunnossa on tupakeittiö, makuuhuone, wc ja suihku sekä sauna , jossa heti valmis -sähkökiuas. Vuodepaikkoja on 2 + 2 (makuuhuoneessa kaksi erillistä 120 cm leveää sänkyä ja lisävuodepaikkoina oleskelutilassa kaksi vuodesohvaa). Varustukseen kuuluvat kaakeloitu varaava takka-leivinuuni, tv, sähköhella, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi + pakastinosa, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto, tyynyt ja peitteet , siivousvälineet, kylmä ja lämmin vesi (kunnallisesta vesijohtoverkosta), sähkövalaistus ja -lämmitys, pyykinpesukone, soutuvene, ulkopistorasia autolle ja Sinisen tuvan kanssa yhteiskäytössä oleva grillikatos. Rannassa on hiekoitettu savipohja.

Näkymä Punaisen tuvan kuistilta Päijänteelle Punainen tupa - vuokrattava loma-asunto
Punaisen tuvan keittiö Punaisen tuvan makuuhuone

Punaisen tuvan pohjapiirros
Lisää kuvia Punaisesta tuvasta

 

Sininen tupa

Sininen tupa on juhlatilarakennuksessa sijaitseva talviasuttava lomahuoneisto, jonka kokonaispinta-ala on 97 m2 (sis. kuistia n. 24 m2). Huoneistossa on keittiö, olohuone, makuuhuone, wc ja suihku sekä sauna , jossa heti valmis -sähkökiuas. Vuodepaikkoja on 2+2. Varustukseen kuuluvat kaakeloitu varaava takka-leivinuuni, tv, sähköhella, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto, tyynyt ja peitteet , siivousvälineet, kylmä ja lämmin vesi (kunnallisesta vesijohtoverkosta), sähkövalaistus ja -lämmitys, pyykinpesukone, soutuvene, ulkopistorasia autolle ja Punaisen tuvan kanssa yhteiskäytössä oleva grillikatos. Rannassa on hiekoitettu savipohja.

Näkymä Sinisen tuvan kuistilta Päijänteelle Kokoustila - Sininen tupa
Salvian vuokrattavat loma-asunnot - Sininen tupa Salvian vuokrattavat loma-asunnot - Sininen tupa

Sinisen tuvan pohjapiirros
Lisää kuvia Sinisestä tuvasta

 

 
Salvia.fi – vuokrattavat loma-asunnot ja kokoontumistilat Päijänteen rannalla, tilalla on pari sataa hedelmäpuuta
ja käsin puista kerätyistä omenoista tehdään kolmen litran hanapakkaukseen pakattua omenatäysmehua
Aino ja Immo Mönkölä, Salvia, Rantakyläntie 225, 19910 Tammijärvi, Luhanka, Keski-Suomi